Tue toimintaa

Lastenkirjainstituutin taustaorganisaatio on voittoa tavoittelematon Lastenkirjainstituutin kannatusyhdistys. Toimintamme mahdollistavat Opetus- ja kulttuuriministeriön ja Tampereen kaupungin toiminta-avustukset sekä jäsentulot.

Jäsentulot ja lahjoitukset ovat meille äärimmäisen tärkeitä. Mikäli olet kiinnostunut tekemään Lastenkirjainstituutille raha- ja kuvituslahjoituksen, otathan yhteyttä toimistoomme. Kirjalahjoituksissa voit olla yhteydessä suoraan kirjastonhoitajaan.

Tutustu lahjoitussääntöön.

Yhteystiedot.

Kirjoja Lastenkirjainstituutin kirjastossa.

 

Liity jäseneksi!

Lastenkirjainstituutin kannatusyhdistyksen jäsenenä tuet Lastenkirjainstituutin työtä lasten- ja nuortenkirjallisuuden ja sen tutkimuksen edistämiseksi. Jäsenenä saat mm. Onnimanni-lehden neljä kertaa vuodessa sekä alennuksia tapahtumista ja Lastenkirjainstituutin julkaisuista.

Lue lisää jäseneduista ja täytä jäsentietolomake.

 

Tilaa uutiskirje

Tilaa Lastenkirjainstituutin uutiskirje

Noin kerran kuukaudessa ilmestyvästä uutiskirjeestä voit lukea Lastenkirjainstituutin tapahtumista, toiminnasta ja julkaisuista.

Tilaa Lastenkirjainstituutin tutkimusuutiskirje

Noin kuusi kertaa vuodessa ilmestyvässä uutiskirjeessä esitellään alan tutkijoita, kerrotaan tutkimuksen palveluista ja jaetaan esitelmä- ja kirjoituskutsuja.