Kauppa

Tervetuloa Lastenkirjainstituutin kauppaan. Alla olevista linkeistä pääset selailemaan tuottamiamme julkaisuja: julisteita, kortteja ja kirjoja.  Alta löydät myös tilauslomakkeen.

 

Paperinukke

Emilia-paperinukke.

Camilla Mickwitzin Emilia-paperinukke tukevalla A4-kokoisella kartongilla.

Hinta 6 €, Lastenkirjainstituutin kannatusyhdistyksen jäsenille 4 €.

 

Julisteet

Juliste, Hannu Taina: Uppo-nalle ongella.Nyt Lastenkirjainstituutin kuvituskokoelmien aarteista on mahdollisuus nauttia myös kodin tai vaikkapa työpaikan seinällä. Julistesarja koostuu Sari Airolan, Hannu Tainan, Camilla Mickwitzin, Riitta Uusitalon ja Maija Karman kuvituksista. Tutustu myös vanhojen julisteiden kokoelmaan.
Tutustu julisteisiin

 

 

 

Kortit

Maija-Kaarina Nenosen kuvituksesta tehty kortti, jossa on possu ja lammas.Lastenkirjainstituutin korttisarja pohjautuu pitkälti Lastenkirjainstituutin kuvitustaiteen kokoelman teoksiin. Mukana on erilaisia korttiaiheita muun muassa Maija Karmalta, Camilla Mickwitziltä ja Maija-Kaarina Nenoselta. Nykykuvittajien korttisarjasta löytyy puolestaan kuvituksia esimerkiksi Katri Kirkkopellolta, Mika Launikselta ja Kristiina Louhelta.
Tutustu kortteihin

 

 

 

Kirjat

Kirjoja Lastenkirjainstituutin kirjastossa.

Lastenkirjainstituutin julkaisusarjaan on liitetty yli 30 lastenkirjallisuuden teemoihin johdattavaa teosta. Sarjan tarkoituksena on nostaa esiin lasten- ja nuortenkirjallisuuden tuntemusta, tutkimusta ja opetusta edistäviä teoksia.

Tutustu kirjoihin

 

 

 

 

 

Tilaus

Voit tilata kotiisi Lastenkirjainstituutin julkaisuja alla olevalla lomakkeella.

Muista katsoa ja merkitä tarkoin tilattavan tuotteen nimi. Postin kautta toimitettaviin tilauksiin lisätään posti- ja toimituskulut. Toimitettujen tuotteiden mukana seuraa lasku.

    Olen Lastenkirjainstituutin jäsen.

    Tilaan seuraavia Lastenkirjainstituutin tuotteita: