Kauppa

Tervetuloa Lastenkirjainstituutin kauppaan. Alla olevista linkeistä pääset selailemaan tuottamiamme julkaisuja: julisteita, kortteja ja kirjoja.  Alta löydät myös tilauslomakkeen.

Lukemo-kangaskassi

Lukemo-kangaskassi. Lukemon omassa kangaskassissa on Lukemo-julisteesta tuttu kuva. Tutustu kangaskassiin.

Julisteet

Juliste, Hannu Taina: Utelias fauniLastenkirjainstituutin kuvituskokoelmien aarteista on mahdollisuus nauttia myös kodin tai vaikkapa työpaikan seinällä. Julistesarja koostuu Sari Airolan, Hannu Tainan, Camilla Mickwitzin, Riitta Uusitalon ja Maija Karman kuvituksista. Tutustu myös vanhojen julisteiden kokoelmaan.
Tutustu julisteisiin

 

 

Kortit

Maija-Kaarinan Nenosen kuvitus Kultainen koti -sarjan kirjaan. Kuvassa on possu ja lammas.
Maija-Kaarina Nenonen

Lastenkirjainstituutin korttisarja pohjautuu pitkälti Lastenkirjainstituutin kuvitustaiteen kokoelman teoksiin. Mukana on erilaisia korttiaiheita muun muassa Maija Karmalta, Camilla Mickwitziltä ja Maija-Kaarina Nenoselta. Nykykuvittajien korttisarjasta löytyy puolestaan kuvituksia esimerkiksi Katri Kirkkopellolta, Mika Launikselta ja Kristiina Louhelta.
Tutustu kortteihin

 

 

Kirjat

Johdatus lastenkirjallisuuden tutkimukseen -kansi.

Lastenkirjainstituutin julkaisusarjaan on liitetty yli 30 lastenkirjallisuuden teemoihin johdattavaa teosta. Sarjan tarkoituksena on nostaa esiin lasten- ja nuortenkirjallisuuden tuntemusta, tutkimusta ja opetusta edistäviä teoksia.
Tutustu kirjoihin

 

 

 

 

 

Tilaus

Voit tilata kotiisi Lastenkirjainstituutin julkaisuja alla olevalla lomakkeella.

Muista katsoa ja merkitä tarkoin tilattavan tuotteen nimi. Postin kautta toimitettaviin tilauksiin lisätään posti- ja toimituskulut. Toimitettujen tuotteiden mukana seuraa lasku.

    Olen Lastenkirjainstituutin jäsen.

    Tilaan seuraavia Lastenkirjainstituutin tuotteita: