Yksinäisten postitoimisto -kirjoituskilpailu tamperelaisille 6.-luokkalaisille

Yksinäisen postitoimisto on Kirjalitta-festivaalin ja Lasten Tampere ry:n järjestämä kirjoituskilpailu tamperelaisille 6.-luokkalaisille.  Kirjoituskilpailussa kirjoitetaan postikortille mahtuva rohkaiseva viesti yksinäiselle hahmolle, joka voi olla ihminen, eläin tai mielikuvitusolento.

Rohkaisun tarpeessa voi olla vaikkapa liian tulinen lohikäärme, ystävänsä hukannut naapurin mummo, jästien keskellä elävä teininoita vai metsän ainoa siperiantiikeri.

Kilpailun voittajat julkistetaan Kirjalitta-festivaaleilla marraskuun alussa ja parhaat tekstit palkitaan raha- ja kulttuuripalkinnoilla. Lisäksi viisi voittajatekstiä asetetaan näytteille Tampereen keskusta-alueen valomainostauluihin viikoilla 45–46. Voittajatekstit ovat myös esillä Monitoimitalo 13:n tiloissa Kirjalitta-festivaalien ajan.

Kilpailuaikaa on 23.9. saakka ja valmiit tekstit palautetaan sähköpostitse osoitteeseen kilpailut@lastenkirjainstituutti.fi tai postitse Lastenkirjainstituuttiin (Puutarhakatu 11 A, 2. krs, 33210 Tampere). 

Tutustu tarkemmin kilpailuohjeisiin Kirjalitan omilta sivuilta.

Kuva: Mira Piitulainen, 2022.