Lastenkirjainstituutin kirjastoon haetaan kirjastonhoitajaa

Lastenkirjainstituutti on kannatusyhdistyksen ylläpitämä asiantuntijaorganisaatio, joka ylläpitää maan ainoaa lasten- ja nuortenkirjallisuuden erikoiskirjastoa. Haemme nyt määräaikaista kirjastonhoitajaa.

Työntekijän pääasiallisina työtehtävinä ovat:

1) lasten- ja nuortenkirjallisuuden luettelointi PrettyLib-pohjaiseen Onnet-tietokantaan ja uuteen lastenkirjallisuusportaaliin
2) tiedotteiden ja kirjasuosituslistojen laatiminen kirjaston aineistosta eri kohderyhmille
3) Lastenkirjainstituutin näyttely- ja tapahtumatoimintaan osallistuminen
4) asiakaspalvelu ja muut päivittäiset kirjastotyöt

Työsuhde on määräaikainen ja sen pituus on kaksi vuotta. Työaika on valtion virastotyöaika 36,25 h/viikko. Palkka on 2600 €/kk. Työntekijältä edellytetään kirjastoalan tutkintoa.

Etsimme lasten- ja nuortenkirjallisuuden tuntevaa kirjastoalan ammattilaista. Edellytämme hakijalta kirjastoalan koulutusta, vankkaa kiinnostusta lasten- ja nuortenkirjallisuuteen ja kirjojen kuvailuun PrettyLib-kirjastojärjestelmään, kuvailusääntöjen tuntemusta ja asianmukaisia tietoteknisiä taitoja. Edellytämme myös reipasta asennetta uuden oppimiseen, huolellista otetta työn tekemiseen ja riittävää ruotsin kielen taitoa.

Tarjoamme mukavan pienen työyhteisön ja mahdollisuuden perehtyä lasten- ja nuortenkirjallisuutta ja sen tutkimusta tallentavan erikoiskirjaston monipuolisiin työtehtäviin.

Tehtävän aloitusaika on 1.5.2018 tai sopimuksen mukaan. Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi 16.3.2018 mennessä sähköpostitse osoitteella info(a)lastenkirjainstituutti.fi.

Lisätietoja tehtävästä antaa toiminnanjohtaja Kaisa Laaksonen 5.3. klo 11–12 ja 8.3. klo 13–14, p. 050-3615 639/kaisa.laaksonen(a)lastenkirjainstituutti.fi