Kauppa

Tervetuloa Lastenkirjainstituutin kauppaan. Alla olevista linkeistä pääset selailemaan tuottamiamme julkaisuja: julisteita, kortteja ja kirjoja.  Alta löydät myös tilauslomakkeen.

Muistikirja

Lastenkirjainstituutin 40-vuotisjuhlavuoden erikoistuote.

112 sivua, valkoinen lukunauha
Koko 15,4 x 21,5 cm
Kansikuva Camilla Mickwitzin teoksesta Emilia ja onni (Weilin + Göös 1980)

Hinta 5 €

 

Julisteet

 

https://www.lastenkirjainstituutti.fi/2010/wp-content/uploads/2015/05/netti_A3_taina_uppo-nalle.jpgNyt Lastenkirjainstituutin kuvituskokoelmien aarteista on mahdollisuus nauttia myös kodin tai vaikkapa työpaikan seinällä. Julistesarja koostuu Sari Airolan, Hannu Tainan, Camilla Mickwitzin, Riitta Uusitalon ja Maija Karman kuvituksista. Tutustu myös vanhojen julisteiden kokoelmaan.
Tutustu julisteisiin

 

 

Kortit

Possu ja lammasLastenkirjainstituutin korttisarja pohjautuu pitkälti Lastenkirjainstituutin kuvitustaiteen kokoelman teoksiin. Mukana on erilaisia korttiaiheita muun muassa Maija Karmalta, Camilla Mickwitziltä ja Maija-Kaarina Nenoselta. Nykykuvittajien korttisarjasta löytyy puolestaan kuvituksia esimerkiksi Katri Kirkkopellolta, Mika Launikselta ja Kristiina Louhelta.
Tutustu kortteihin

 

 

 

Kirjat

https://www.lastenkirjainstituutti.fi/2010/wp-content/uploads/2015/09/Lue-lapselle1.jpg

Lastenkirjainstituutin julkaisusarjaan on liitetty yli 30 lastenkirjallisuuden teemoihin johdattavaa teosta. Sarjan tarkoituksena on nostaa esiin lasten- ja nuortenkirjallisuuden tuntemusta, tutkimusta ja opetusta edistäviä teoksia.

Tutustu julkaisusarjaan

 

 

 

 

 

Tilauslomake

Tällä tilauslomakkeella voit tilata kotiisi Lastenkirjainstituutin julkaisuja. Muista katsoa ja merkitä tarkoin tilattavan tuotteen nimi. Postin kautta toimitettaviin tilauksiin lisätään posti- ja toimituskulut. Toimitettujen tuotteiden mukana seuraa lasku.

Olen Lastenkirjainstituutin jäsen.

Tilaan seuraavia Lastenkirjainstituutin tuotteita: