Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Tarinakamari Kuplii

21.3.2018 / 17:00 - 18:00

Lastenkirjainstituutin Tarinakamarissa palataan lapsuuden ja nuoruuden suosikkikirjojen äärelle. Tampere Kupliin aikana jaetaan sarjakuvamuistoja.

 

Keskiviikkona 21.3 klo 17:00

Tarinakamarin vieraina ovat sarjakuvantekijä, kuvittaja Aino Louhi, muusikko, kirjailija Marko Annala, sekä sarjakuvataiteilija Harri Filppa. Heitä haastattelee sarjakuvataiteen läänintaiteilija Ville Pirinen.

 

Taiteilijakodissa kasvaneen Aino Louhen värikäs taide kattaa muun muassa sarjakuvia ja kuvakirjoja. Hänen sarjakuviaan on julkaistu esimerkiksi Valo- ja Kuti-lehdissä. Kuvituksia hän on tehnyt lastenkirjailija Eppu Nuotion kirjoihin. Tarinakamarissa Louhi kertoo omasta taiteilijaurastaan.

 

Mokoma-yhtyeen laulajana tunnettu esikoiskirjailija Marko Annala saapuu Tarinakamariin kertomaan sarjakuvasuosikeistaan lapsena ja aikuisena. Annala on nostanut suomalaista sarjakuvataidetta esiin muun muassa sarjakuvataiteilija Ville Pirisen tekemässä Mokoman levynkansitaiteessa. Hänen esikoiskirjansa Värityskirja (Like, 2017) on voittanut Tiiliskivi-palkinnon.

 

Sarjakuvataiteilija, Oulun Sarjakuvakeskuksen toiminnanjohtaja ja Oulun Sarjakuvafestivaalin taiteellinen johtaja Harri Filppa on julkaissut sarjakuvia sekä aikuisille että lapsille. Hän esittelee Tarinakamarissa Vastarannan siili -lastenmusiikkiyhtyeen musiikkiin pohjautuvia Vastarannan siili -sarjakuviaan.

 

Tilaisuuteen on vapaa pääsy, tervetuloa!

 

Lastenkirjainstituutti, Puutarhakatu 11 A, 2. krs, Tampere

 

Seuraava Tarinakamari järjestetään 11.4. Tällöin vieraana on kirjailija Juha Hurme.

Tiedot

Päivämäärä:
21.3.2018
Aika:
17:00 - 18:00
Tapahtumaluokka: