Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Pohjoisen kuvitusseminaari

1.10.2018 / 09:00 - 16:00

Graafisen suunnittelun koulutusohjelma järjestää yhdessä ArcticShell-hankkeen kanssa kuvitusaiheisen seminaarin maanantaina 1.10. Seminaari pidetään Lapin yliopistolla Esko ja Asko -salissa klo 9–16.

Seminaarissa luennoi kuvittamisen ammattilaisia ja tutkijoita. Ohjelma tuo esille erityisesti suunnittelijan näkökulmaa. Päivän aiheet käsittelevät muun muassa kuvallisen ja sanallisen tarinan luomista, pelien visualisointia sekä kuvittamisen sopimuskäytäntöjä. Puhujina ovat Ossi Hiekkala, Minna Ainoa, Saku Heinänen, Miila Kankaanranta, Sisko Ylimartimo, Pinja Metsäkoivu ja Emma Rask. Lisäksi kuullaan puheenvuoro Veikkauksen pelistudiolta.

Saman päivän iltana klo 18 avataan näyttelyt taiteiden tiedekunnan kolmessa galleriassa: Hämärä, Kilo ja Lyhty. Näyttelyissä luennoitsijat, graafisen suunnittelun opettajat ja opiskelijat sekä paikalliset suunnittelijat esittelevät kuvittamisen laajaa kenttää, käyttösovelluksia ja tekniikoita. Esillä on muun muassa julisteita, sanomalehtikuvituksia ja karikatyyrejä. Kopio-galleriassa esitellään Promeq-tutkimushankkeen visuaalista materiaalia.

Tutustu seminaarin ohjelmaan.

Tiedot

Päivämäärä:
1.10.2018
Aika:
09:00 - 16:00
Tapahtumaluokka:
Tapahtuma tagia: