Asiantuntijoille ja tutkijoille

Vuodesta 2000 toimineen Lasten- ja nuortenkirjallisuuden tutkijaverkoston tavoitteena on kehittää lasten- ja nuortenkirjallisuuden tutkimusta, vahvistaa tieteellistä yhteistyötä sekä edistää eri yliopistojen tutkijoiden välisiä yhteyksiä ja tiedonkulkua. Verkoston käytännön järjestelyistä huolehditaan Lastenkirjainstituutista käsin.

Tutkija- ja asiantuntijaverkostolla on oma sähköpostilistansa, jossa tiedotetaan tutkijaverkoston tapaamisista ja ajankohtaisista lasten- ja nuortenkirjallisuuden tutkimusta koskevista asioista. Voit liittyä tutkijaverkostoon lähettämällä liittymispyynnön osoitteeseen info(at)lastenkirjainstituutti.fi.

Tutkija- ja asiantuntijaverkoston jäsenistä tarvitaan usein yhteystietoja. Instituutti kokoaa jäsenluetteloa ja ylläpitää Löydä asiantuntija -palvelua, jota käytetään, kun etsitään asiantuntijoita luennoimaan tai median haastatteluihin. Jos olet kiinnostunut liittymään verkostoon, kirjoita yhteystietosi jäsentietolomakkeeseen. Luvan antaneiden asiantuntijoiden yhteystietoja välitetään tahoille, jotka kysyvät instituutista luennoitsijoita ja haastateltavia.

asiantuntijoille