Lastenkirjainstituutin kirjastoon haetaan osa-aikaista työntekijää

Lastenkirjainstituutti on kannatusyhdistyksen ylläpitämä asiantuntijaorganisaatio, joka ylläpitää maan ainoaa lasten- ja nuortenkirjallisuuteen erikoistunutta erikoiskirjastoa. Haemme nyt pieneen työyhteisöömme osa-aikaista kirjastoalan työntekijää.

Työntekijän pääasiallisina työtehtävinä ovat:
1) lasten vuosikirjojen luettelointi PrettyLib-pohjaiseen Onnet-tietokantaan
2) ruotsinkielisen suomenruotsalaisen lasten- ja nuortenkirjallisuuden luettelointi Onnet-tietokantaan
3) kirjaston näyttely- ja tapahtumatoimintaan osallistuminen

Työsuhde on määräaikainen ja aluksi puolen vuoden mittainen, mahdollisesti pitempi. Viikoittainen työaika on 3 pv/vko (21,75h). Osa-aikaisen kirjastonhoitajan palkka on 60 % kuukausipalkasta joka on 2200€. Työntekijältä edellytetään soveltuvaa kirjastoalan tutkintoa.

Työntekijä osallistuu asiakaspalveluun ja muihin kirjaston ja instituutin töihin tilanteen mukaan.

Toivomme hakijalta vankkaa kiinnostusta lasten- ja nuortenkirjallisuuteen, asianmukaisia tietoteknisiä taitoja, reipasta asennetta uuden oppimiseen ja huolellista otetta työn tekemiseen. Luettelointisääntöjen ja PrettyLib-kirjastojärjestelmän tuntemus ovat eduksi mutta eivät välttämättömiä. Edellytämme lisäksi riittävää ruotsinkielen taitoa. Me puolestamme tarjoamme mukavan pienen työyhteisön ja mahdollisuuden perehtyä lasten- ja nuortenkirjallisuutta ja sen tutkimusta tallentavan erikoiskirjaston monipuolisiin työtehtäviin.

Tehtävän aloitusaika on 15.1.2017 tai sopimuksen mukaan. Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi 30.11.2016 klo 17.00 mennessä sähköpostitse osoitteella info(a)lastenkirjainstituutti.fi.

Lastenkirjainstituutti
Puutarhakatu 11 A
33210 TAMPERE

050 4632 780
info@lastenkirjainstituutti.fi
www.lastenkirjainstituutti.fi