Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Viisi ihmeellistä aarretta Päivälehden museossa

31.3.2017 / 08:00 - 1.10.2017 / 17:00

Viisi ihmeellistä aarretta on seikkailu, joka johdattaa oppikirjojen kuvitusten maailmaan. Päivälehden museon ja Kuvittajat ry:n tuottamassa näyttelyssä esitellään suomalaisia oppikirjankuvittajia ja heidän töitään. Sisustusarkkitehti Leena Carelsen suunnitteleman näyttelyn värikäs ja vuorovaikutteinen maailma perustuu suomalaisten oppikirjojen ja lapsille suunnattujen tietokirjojen kuvituksiin.

Elämyksen täydentää kirjailija Jukka Laajarinteen käsikirjoittama juonellinen seikkailu, joka kuljettaa näyttelyvieraan niin Lappiin, Amerikkaan kuin menneiden vuosisatojen Suomeenkin. Entä mitä ovat ne viisi ihmeellistä aarretta? Se selviää seikkailun lopussa!

Kuvitusmateriaalia näyttelyyn ovat luovuttaneet Carlos Da Cruz, Ossi Hiekkala, Maija Hurme, Lotta Kauppi, Katri Kirkkopelto, Johanna Lumme, Salli Parikka Walhlberg, Sanna Pelliccioni, Ossi Pirkonen ja Harri Tarkka.

Näyttely on Päivälehden museon ja Kuvittajat ry:n yhteistuotantoa ja se soveltuu erityisesti esi- ja alakouluikäisille lapsille.

Päivälehden museon sivulle

 

Tarkemmat tiedot

Alkaa:
31.3.2017 / 08:00
Loppuu:
1.10.2017 / 17:00