Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Lastenlauantai: Anneli Kanto

1.4.2017 / 13:00 - 14:30

Anneli Kanto. Kuva: Hannu Peltonen

Teos & Tulenkantajat viettävät taas Lastenlauantaita vieraanaan kirjailija Anneli Kanto. Kannon viimeisin Virtas-kirja, Vilma Virtanen virpomassa, käsittelee ajankohtaan sopivasti pääsiäistä.

”Palmusunnuntai lähestyy, ja Virtasen lapset päättävät lähteä virpomaan. Veera ei kelpuuta valmisteluhommissa laiskotellutta Vilmaa mukaansa, vaan tämän on tyytyminen Perttuun ja Kastehelmeen. Ujoa Vilmaa jännittää kovasti olla joukon johtaja ja soitella vieraiden ihmisten ovikelloja. Tyly vastaanotto heti ensimmäisellä ovella vie Vilmalta sisun kaulaan, mutta pikkusisarusten kannustuksella virpominen alkaa sujua. Ovien takaa kurkkii monenlaisia ihmisiä, ja Vilma saa reissulla aimo annoksen rohkeutta – puhumattakaan suklaamunista.
Virpominen on monin tavoin jännää, kun pitäisi tehdä kauniit oksat, muistaa lorut ja olla rohkea, kohtelias ja kiitollinen yhtä aikaa. Virtasen lapsista kertova kuvakirjasarja on tarjonnut vertaistukea ja huumoria lapsiperheille jo kahdeksan osan verran. Tällä kertaa Anneli Kannon mainio teksti ja Noora Katon ilmiömäinen kuvitus luotsaavat Virtasia läpi palmusunnuntain perinteiden.”

Tapahtumaan toivotetaan tervetulleeksi koko perhe!

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
1.4.2017
Aika:
13:00 - 14:30
Tapahtumaluokat:
,
Tapahtuma tagia:
Kotisivu:
https://tulenkantajat.wordpress.com/2017/03/04/lastenlauantain-vieraana-anneli-kanto/

Järjestäjä

Teos & Tulenkantajat

Tapahtumapaikka

Teos & Tulenkantajat
Hämeenpuisto 25
Tampere, 33210 Suomi
+ Google Map
Puhelin:
045 348 9688
Kotisivu:
https://tulenkantajat.wordpress.com/