Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Elävän kirjallisuuden festivaali

helmikuu 16. / 11:00 - 17:00

Kymmenes Elävän Kirjallisuuden Festivaali järjestetään Tampereella Työväenmuseo Werstaalla lauantaina 16. helmikuuta 2019 klo 11—17.

Elävän Kirjallisuuden Festivaalin ohjelmisto koostuu eritaustaisten kulttuurin- ja taiteentekijöiden sekä tutkijoiden keskusteluista, esityksistä, performansseista ja työpajoista. Tänä vuonna festivaalin kokoavana teemana on monimerkityksinen AUKI.

Kuinka AUKI kirjailija voi olla kirjoittaessaan omien kokemuksiensa pohjalta? Millaisille muutoksille kirjallisuuden kenttä on avoinna ja mitä se tuo mukanaan? Mitä taiteilija tuo esiin avautuessaan performanssien ja esitysten lomassa yleisölleen? Näihin ja moniin muihin kysymyksiin etsitään vastauksia tämän vuoden festivaalin monipuolisessa ohjelmassa: luvassa on paneeleja, haastatteluja, runoja, musiikkia ja kirjaesittelyjä. Tule keskustelemaan, kokemaan ja näkemään, kuinka AUKI kirjallisuus tänä päivänä onkaan.

Lastenkirjainstituutti on mukana festivaalilla!

Lastenkirjainstituutilla on tapahtumassa oma myyntipöytä, jossa myydään instituutin postikortteja, Onnimanni-lehteä ja muita julkaisuja. Lastenkirjainstituutin ohjelmatuokiossa keskustellaan siitä, miksi aikuistenkin kannattaisi lukea lasten- ja nuortenkirjallisuutta:

12.00-12.30 Miksi aikuisten kannattaisi kiinnostua lasten- ja nuortenkirjallisuudesta?

Lasten- ja nuortenkirjallisuus on maailman tärkeintä kirjallisuutta, koska sen avulla syntyy tulevaisuuden lukijoita. Aikuisten kannattaisi ottaa lasten- ja nuortenkirjallisuus tosissaan! Keskustelijoina toiminnanjohtaja Kaisa Laaksonen ja hankekoordinaattorit Aino-Maria Kangas ja Lotta Luukila Lastenkirjainstituutista.

Tutustu festivaalin ohjelmaan.

Tiedot

Päivämäärä:
helmikuu 16.
Aika:
11:00 - 17:00