Kauppa

Tervetuloa Lastenkirjainstituutin kauppaan. Alla olevista linkeistä pääset selailemaan tuottamiamme julkaisuja: julisteita, kortteja ja kirjoja.  Alta löydät myös tilauslomakkeen.

Julisteet

http://www.lastenkirjainstituutti.fi/2010/wp-content/uploads/2015/05/netti_A3_taina_uppo-nalle.jpgNyt Lastenkirjainstituutin kuvituskokoelmien aarteista on mahdollisuus nauttia myös kodin tai vaikkapa työpaikan seinällä. Julistesarja koostuu Sari Airolan, Hannu Tainan, Camilla Mickwitzin, Riitta Uusitalon ja Maija Karman kuvituksista. Tutustu myös vanhojen julisteiden kokoelmaan.
Tutustu julisteisiin

 

 

Kortit

Possu ja lammasLastenkirjainstituutin korttisarja pohjautuu pitkälti Lastenkirjainstituutin kuvitustaiteen kokoelman teoksiin. Mukana on erilaisia korttiaiheita muun muassa Maija Karmalta, Camilla Mickwitziltä ja Maija-Kaarina Nenoselta. Nykykuvittajien korttisarjasta löytyy puolestaan kuvituksia esimerkiksi Katri Kirkkopellolta, Mika Launikselta ja Kristiina Louhelta.
Tutustu kortteihin

 

 

 

Kirjat

http://www.lastenkirjainstituutti.fi/2010/wp-content/uploads/2015/09/Lue-lapselle1.jpg

Lastenkirjainstituutin julkaisusarjaan on liitetty yli 30 lastenkirjallisuuden teemoihin johdattavaa teosta. Sarjan tarkoituksena on nostaa esiin lasten- ja nuortenkirjallisuuden tuntemusta, tutkimusta ja opetusta edistäviä teoksia.

Sarjan uusin tulokas on syksyllä 2015 ilmestynyt Päivi Heikkilä-Halttusen Lue lapselle! –teos (Atena 2015), joka on kauan kaivattu johdatus kirjallisuuskavatukseen. Myynnissä 2., täydennetty painos 2016.

Tutustu julkaisusarjaan

 

 

 

 

 

Tilauslomake

Tällä tilauslomakkeella voit tilata kotiisi Lastenkirjainstituutin julkaisuja. Muista katsoa ja merkitä tarkoin tilattavan tuotteen nimi. Postin kautta toimitettaviin tilauksiin lisätään posti- ja toimituskulut.

Olen Lastenkirjainstituutin jäsen.

Tilaan seuraavia Lastenkirjainstituutin tuotteita:

Please leave this field empty.